lördag 19 april 2008

Det gick inte som vi ville..

Helgens små bravader gick inte spec bra. Vi spelade riktigt bra allihopa men det räckte inte tillräckligt långt. Berget som dom vi mötte hette hade sådan fruktansvärd kägeltur så det är helt sjukt och det rasade på precis allt. Det var nästan så att man var rädd att dom skulle få en strike även om dom la klotet i rännan. Inte nog med det så var det minst en gubbe i det andra laget som tydligen inte visste vad en dusch eller en tvättmaskin var för något. Han verkligen stank. Taktik från deras sida kanske? Nej. uäk. Vi blir iallafall kvar i Division ett nästa år.

Det är bara att hålla tummarna för att A -laget vinner idag! Första matchen förlorade dom med 11 -4. De hade tydligen inte alls hittat något spel och fått dåliga siffror. Nu håller de på att spela andra matchen mot samma lag och det ser mycket bättre ut. Efter första serien leder dom med 3 -2 och nu, efter halva andra, leder som med 3-2. Hoppas hoppas att dom håller i det här nu!

Nu är det iallafall snart slut på bowling säsongen, tyvärr. Vi har tre träningar kvar och sedan är det Mix DM och KM som ska spelas men sedan är det uppehåll fram till hösten då vi går på med nya tag!

Inga kommentarer: